Leefstijlverbetering voor volwassen


Zak chips.... leeg. Terwijl je je had voorgenomen om vanavond niets te pakken.

Zo ook met de borrel. Gezelligheid kent geen tijd. Of toch wel?

Veel te laat naar bed ondanks dat over een paar uur de wekker gaat.

Ook zoiets... vergeten boodschappen te doen. Maar na een lange werkdag geen zin meer om de boodschappen alsnog in huis te halen en te gaan koken.

Vermoeid onderuit gezakt op de bank voor de tv. Goed excuus om het avondje sporten over te slaan.

 

Herken je dit? En lukt het je niet om het vol te houden ondanks dat je enthousiast en met de beste bedoeling van start bent gegaan?

Als leefstijlcoach help ik je hierbij.

 

Voeding, bewegen, slaap, ontspanning, dagindeling of je bewuster zijn van de signalen van je lichaam. Dit alles heeft invloed op een gezonde leefstijl.

Samen met jou doelen vertalen in concrete stappen en tot actie over gaan zodat je de regie kunt nemen over je gezondheid en welzijn. Tijdens de coachingsessies krijg je uitleg en inzicht hoe je nieuwe positieve gewoontes, met als doel een blijvende gedragsverandering, kunt bewerkstelligen. Het coachtraject kan zich richten op de begeleiding bij overgewicht óf begeleiding naar een gezondere leefstijl (planning en stressreductie).

 

Werkwijze:

  • Telefonische kennismaking: In dit telefonisch contact zal ik een inschatting maken of er mogelijkheden zijn tot een passend leefstijlcoaching traject. Hierna kunt u bepalen of u een afspraak wilt maken voor een intake gesprek.
  • Intake gesprek: Hierin zal de hulpvraag gedefinieerd en geformuleerd worden. Dit zal worden vastgelegd in een 'contract' waarin onder andere ook de duur en frequentie van de coachsessies worden opgenomen.
  • Vervolg sessies: Het coachingstraject zal variëren van 6 tot 10 sessies (inclusief de intake en afsluiting). De inhoud van de van de sessies zullen bestaan uit het werken met verschillende modules. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: voeding, eet dagboek, gewoontes in kaart brengen, maken van een plan, verleidelijke omgeving, negatieve gedachten en bewegen.

 

Tarief:

Gesprek Duur Uurtarief
Telefonische kennismaking gratis
Intakegesprek 90 minuten €90,00
Coach sessie 60 minuten €70,00

Je kunt het traject voor leefstijlcoaching als compleet pakket af nemen. Het pakket bestaat uit maximaal 10 sessies, inclusief intake en afsluiting en kost € 650,00. (exclusief BTW)

Liever geen individuele begeleiding maar in een groep? Dan is CooL misschien iets voor jou!

Zie voor meer informatie: