Willijam


 

Whatever you decide to do make sure it makes you happy

Een quote die ik heb omarmd voor het leven en inmiddels is verankerd in mijn denken en doen.

Streven naar geluk en een goede gezondheid zijn twee uitgangspunten die kunnen leiden naar een positief gevoel en welbevinden op alle levensgebieden. 

Samen met mijn gezin genieten van het leven , van elkaar, de natuur en de mensen die mij dierbaar zijn. Bewust leven om mijn levensgeluk te beïnvloeden. Wat je ook besluit te doen, zorg dat je er blij van wordt. Durf je eigen keuzes te maken en doe dit met overtuiging, geloof en positiviteit.

 


 

LOT in eigen handen

Na een jarenlang dienstverband binnen het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch , waar ik als pedagoog vanuit de polikliniek Kindergeneeskunde betrokken ben geweest bij het kinderincontinentieteam en de obesitaspoli, heb ik de keuze gemaakt om van koers te veranderen. Een koers die ik zelf kan bepalen en waarbij ik mijn eigen LOT in handen heb.  Mijn passie volgen en gaan doen waar ik mij gelukkig en comfortabel bij voel. Dit heeft geleid tot het oprichten van mijn eigen praktijk BuroLOT en het volgen van een opleiding tot leefstijlcoach aan de Brickhouse Academy.


 

Gezondheid is geen vanzelfsprekendheid

Gezondheid loopt als een rode draad door mijn leven en waarin ik heb ervaren dat een goede gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. Verschillende factoren en gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat je niet altijd controle hebt op die gezondheid. De stijl van leven is wél een factor die direct invloed op je gezondheid heeft.  Het leven zorgt namelijk continue voor het maken van keuzes wanneer je op weg bent naar een gezond leven.  


 

Eigen regie

Met mijn opgebouwde expertise en scholing  volg ik mijn passie en kan ik een ander coachen naar meer zeggenschap over zijn/haar eigen lijf en een gezond leven maar vooral naar tevredenheid met en over zichzelf. Eigen regie en motivatie staan hierin centraal. Door dicht bij jezelf te blijven maar ook die verandering aan te durven en kunnen gaan wanneer dat nodig is kan ervoor zorgen dat zelfs al kleine stappen een groot verschil maken naar een positiever, energieker en gezonder leven.