Nieuws

Juni 2024

Alweer bijna een half jaar voorbij in 2024!

Het is even stil geweest met het melden van de nieuwtjes. Maar ik heb natuurlijk niet stil heb gezeten. Er zijn verschillende nieuwe Cool groepen en Slimmer groepen gestart, heb ik scholing gevolgd en hard gewerkt om mijn accreditatie te kunnen verlengen voor vijf jaar. En dat is gelukt!!

Binnenkort is het zomervakantie. Ik hoop je daarna te mogen ondersteunen bij een nieuwe (gezonde) leefstijl. Wil je hier meer over weten? Neem contact met mij op. Ik kan je er alles over vertellen!


December 2023

Gezondere leefstijl?

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken. Vaak het moment om de balans op te maken en goede voornemens te maken. Het werken aan een gezondere leefstijl is er vaak één van. Laat het geen voornemen zijn maar ga echt aan de slag! In januari 2024 start ik met een nieuwe Cool groep in Oisterwijk( VOL) én een nieuwe Slimmer groep. Voor deze laatste groep zijn nog maar enkele plekken vrij!!


Oktober 2023

Aanmelden voor GLI CooL

In november zal er een nieuwe groep van start gaan. Wil jij ook meer balans in je leven, beter slapen en andere voedingskeuzes maken? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. De groep zal op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 u in het gezondheidscentrum Koningsoord in Berkel-Enschot worden gegeven.


September 2023

Nieuwe praktijkruimte

In september is Burolot werkzaam vanuit haar nieuwe praktijkruimte. Hierdoor is er meer ruimte voor het maken van afspraken. Nieuwsgierig? Kom snel een kijkje nemen. 


Augustus 2023

Vijf jarig bestaan

Burolot bestaat 28 augustus vijf jaar! Vijf jaar waarin hard gewerkt is om een mooie praktijk neer te zetten, waarin keuzes gemaakt zijn en waar ik mij inmiddels met veel plezier volledig richt op leefstijl coaching voor volwassenen. 


Juli 2023

De laatste nieuwtjes

Nog even de laatste nieuwtjes voordat ik met vakantie ga!

- Er is nog 1 plaats vrij voor deelname aan de groep Slimmer in Oisterwijk. (start 13 september) Inmiddels is deze groep vol!!  Je kunt wel aanmelden voor een  nieuwe groep.

- Er zijn nog  2 plaatsen vrij voor deelname aan de groep Cool in Berkel-Enschot.  (start 19 september) Deze groep is vol!!

- Ik heb vakantie tot 28 augustus. Een mail sturen of een voicemailbericht inspreken mag. Ik neem na mijn vakantie contact met je op.

- Tot slot: Binnenkort hoop ik met nog meer nieuws te komen! Blijf mijn website of social media in de gaten houden!!

 

FIJNE VAKANTIE


Juni 2023

Eerste groep Slimmer start in september

In september zal de eerste groep Slimmer van start gaan in Oisterwijk. In een groep zul je het eerste half jaar wekelijks sporten bij Medifit, heb je een paar gesprekken met de diëtiste en ga je met mij het tweejarig traject aan voor de leefstijlverbetering!

Wil je dit ook? Een vliegende start maken met je gezonde leefstijl na de zomervakantie? Geef je dan snel op. Er zijn nog maar een paar plaatsjes beschikbaar.

 

Na de zomer starten er ook regelmatig nieuwe groepen voor de GLI Cool 


Mei 2023

Slimmer

Binnenkort start ik als leefstijlcoach naast de GLI Cool met de GLI Slimmer. Inmiddels het ik de licentie gehaald om ook deze GLI aan te mogen bieden. Hiervoor heb ik de samenwerking met Medifit Fysiotherapie Oisterwijk intenser vormgegeven. Op mijn website komt binnenkort verdere uitleg over Slimmer. Als deelnemer kun je kiezen uit deze twee GLI's welke het beste aansluit bij je wensen en behoefte. Voor meer informatie mag je contact met mij opnemen ok kijk je op de website van Slimmer.

https://www.nogslimmer.nl/


April 2023

Start nieuwe groep in juni

Wil jij  graag werken aan een gezonde leefstijl? Het programma Leefstijl in Balans start in juni (dinsdagavond van 19.00 tot 20.30u) en zal plaatsvinden in Berkel-Enschot. Hiervoor zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Voldoe je aan de criteria? Met een verwijzing van de huisarts kun je aanmelden. Ben er snel bij want vol = vol!

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Nieuwe ontwikkelingen

Ontwikkelen, verrijken, iets nieuws aanbieden. Als leefstijlcoach vind ik dit erg belangrijk. Momenteel ben ik hier druk mee bezig. Binnenkort zal hierover meer in de media verschijnen. Nieuwsgierig? Kijk dan regelmatig op mijn website onder het kopje "nieuws" of volg mij op sociaal media. Dan ben je als eerste op de hoogte!

 


Maart 2023

Nog 1 plaatsje vrij    VOL!!

Wil jij nog graag deelnemen aan het programma Leefstijl in Balans (oftewel GLI CooL)? Reageer dan snel. Op woensdag 26 april zal er een nieuwe groep van start gaan in Oisterwijk. Er is nog maar 1 plekje beschikbaar. 

De eerstvolgende groep zal hierna in juni van start gaan.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.


Januari 2023


December 2022

Definitieve stop begeleidingstrajecten kinderen met incontinentieproblematiek

Zoals in juni al aangegeven is de thuisbegeleiding vanwege een drukke praktijk niet meer te combineren. Vanaf heden stopt Burolot volledig met begeleiding en advies aan kinderen (en ouders) met incontinentieproblematiek en zal zich volledig richten op Leefstijlcoaching .

 


November 2022

Scholing

Als leefstijlcoach is het van groot belang dat je blijft ontwikkelen. Op het gebied van leefstijl en voeding zijn er vele ontwikkelingen gaande. Om de deelnemer goed te kunnen adviseren bij een bepaalde vraag vind ik het belangrijk om  wetenschappelijk onderbouwd antwoord te kunnen geven. Want zoals deelnemers zo vaak opmerken: Wat is nu wel goed? Wat moet ik volgen of geloven?

Daar hoop ik vanaf nu vanuit deze invalshoek antwoord op te kunnen geven.September 2022

Leefstijl in balans

Van een tevreden deelnemer die het GLI traject succesvol heeft afgesloten kreeg ik dit bedankje!

 

Wil jij ook de regie terug over je eigen leefstijl? En over twee jaar  tevreden terugkijken naar de behaalde resultaten? Je kunt je elk moment aanmelden; er starten regelmatig nieuwe groepen in Berkel-Enschot en Oisterwijk.


Juli 2022

Gecontracteerde zorg

De laatste tijd krijg ik nogal eens de vraag of deelname aan de GLI CooL (oftewel Leefstijl in Balans) wel volledig vergoed wordt. Het antwoord is JA mits je natuurlijk voldoet aan de criteria. Als zelfstandig leefstijlcoach ben ik aangesloten bij Zohealthy Life en Preventie die contracten hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland. Zo weet je zeker dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

 

Wil je het checken bij je zorgverzekeraar? Vraag dan of Zohealhty Care BV bekend is.


Juni 2022

Burolot stopt met de thuisbegeleiding van kinderen met incontinentieproblematiek 

 

Vanwege een drukke praktijk voor leefstijlcoaching heb ik besloten om per 1 juni 2022 te stoppen met de individuele thuisbegeleidingstrajecten voor kinderen met incontinentieproblematiek. Natuurlijk worden de lopende (en in aanvraag zijnde) trajecten voortgezet. Met veel plezier heb ik mij ingezet voor deze doelgroep maar de intensieve thuistrajecten zijn niet meer te combineren.

Heb je als ouder een vraag over dit onderwerp? Een adviesgesprek is natuurlijk nog wel mogelijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen.


Mei 2022

 

Leefstijl in balans

De nieuwe naam voor het GLI programma is Leefstijl in Balans (coaching op leefstijl - COOL). De inhoud van het programma is verder hetzelfde gebleven. 

Naast een nieuwe naam hebben ook de flyers en werkboek een update gekregen.


April 2022

Nieuwe naam

 

Het GLI programma Coaching op Leefstijl wordt ook wel het programma Overgewicht te lijf genoemd.

 

Binnenkort zal de nieuwe naam gelanceerd worden voor hetzelfde programma met aangepast logo/flyers en werkboekjes. Hier alvast een klein tipje van de sluier!


Maart 2022

 

Locatie tijdelijke praktijkruimte bekend!

Vanaf maart 2022 heb ik mijn praktijkruimte gevestigd in het prachtige oude klooster van Berkel-Enschot, Koningsoord. Ik ga je hier graag ontmoeten!


Februari 2022

BuroLOT gaat verhuizen!

Eind februari zal BuroLOT gaan verhuizen. Maar BuroLOT blijft in Berkel-Enschot! Concreet betekent dit dat er een tijdelijke praktijkruimte in gebruik genomen zal worden. Waar dat zal zijn in Berkel-Enschot?  Hierover binnenkort meer.


Januari 2022

Start nieuwe groep!

In maart zal er een nieuwe groep van start gaan; op weg naar een gezondere leefstijl, fijner en fitter in je lijf!

Wil jij dit ook? Wacht dan niet te lang met aanmelden. Er zijn nu nog maar een paar plekjes vrij.

Locatie Medifit fysiotherapie Oisterwijk, dinsdagavond van 19.00u tot 20.30 u

Voor meer informatie mag je natuurlijk contact opnemen.  


December 2021

Locatie bekend!

Het programma leefstijl en kanker zal op 11 januari 2022 van start gaan in de Gekroonde Bel in Oosterhout. Wil je meer informatie? Neem dan contact op of kijk op de website van www.zohealthy.nl


Leefstijl en Kanker

Positieve gezondheid na kanker.

In samenwerking met Zohealthy Leefstijl en Preventie heb ik een nieuw leefstijlprogramma ontwikkeld voor mensen die de behandeling van kanker hebben afgerond. Dit programma zal in eerste instantie in regio Oosterhout van start gaan.


November 2021

Aanmelden voor deelname Overgewicht te lijf

In januari 2022 zal de eerst volgende groep van start gaan in Oisterwijk. Wil jij graag een gezonde start maken in 2022? Niet diëten maar aan de slag met een nieuwe leefstijl? Oude patronen doorbreken en nieuwe gewoonten ontwikkelen die blijvend bij je nieuwe leefstijl passen? ( dus geen jo jo effect meer?)

Je kunt je nu al aanmelden! Ben er op tijd bij want de eerste aanmeldingen zijn al binnen! 

Waar: Locatie Medifit Fysiotherapie Oisterwijk

Tijdstip: Woensdag van 16.30 tot 18.00 u

 


Oktober 2021

Expertisecentrum Leefstijlinterventies

Als gekwalificeerd professional ben ik een  uitvoerder van CooL (Coaching op Leefstijl) en vindbaar op de website van het Expertisecentrum Leefstijlinterventie (www.leefstijlinterventies.nl). Op deze website is meer te lezen over de Gecombineerde Leefstijlinterventie Cool, het ontstaan van het programma en de effecten.


September 2021

 

 

 

Leefstijlprogramma voor mensen met kanker en overgewicht!

 

Druk bezig met het inhoudelijk vormgeven van een leefstijlprogramma speciaal voor mensen tijdens of na de behandeling van kanker (in combinatie met overgewicht). Dit leefstijlprogramma zal in het najaar van start gaan in de regio Oosterhout en waarschijnlijk in 2022 regio Tilburg! 


Juli/augustus 2021

 

 

Vakantie!

 

Met nieuw aangeschaft vakliteratuur de vakantie door!


Juni 2021

Nog één plaatsje !        Deze groep is inmiddels VOL!!

Wil jij nog deelnemen aan Overgewicht te Lijf voordat de zomervakantie begint? Grijp dan nu je kans. Er is nog een plaatsje beschikbaar in de groep die binnenkort start in Oisterwijk, locatie Medifit op woensdagmiddag van 16.30 u tot 18.00 u. Daarna zal er pas na de zomervakantie de mogelijkheid zijn om te starten met het programma. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen (06 13737245) of via de mail (info@burolot.nl


April/Mei 2021

Scholing Kanker en Leefstijl

Leefstijlcoaching inzetten tijdens en na de behandeling van kanker? Dit onderwerp stond centraal tijdens de 2 daagse scholing die ik gevolgd heb in Utrecht bij de Brickhouse academy. Door middel van deze scholing heb ik voldoende tools in handen om verder vorm te geven aan het ontwikkelen van een ondersteunend programma voor deze doelgroep.


Maart 2021

Overgewicht te lijf

Nieuwe folders voorzien van mijn praktijkgegevens, uitgereikt aan huisarts en praktijkondersteuners om deze leefstijlinterventie bespreekbaar te kunnen maken in de spreekkamer

 

Binnenkort zal er weer een groep starten in Oisterwijk, locatie Medifit. Wil je deelnemen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!


Patiëntenreis

De handen ineen slaan en samen onderzoeken wat we in de zorg voor mensen met kanker kunnen betekenen. Als leefstijlcoach (aangesloten bij Zohealty) ben ik gevraagd om hierin mee te denken en mogelijk een speciaal leefstijlprogramma te ontwikkelen voor deze specifieke doelgroep. Door het bijwonen van een bijzondere workshop "Reis van de patiënt" hebben we een beter inzicht gekregen in de behoeften en wensen van kankerpatiënten.


Februari 2021

Vol!

 Voorlopig zitten de woensdagavond groepen Overgewicht te Lijf op de locatie in Berkel-Enschot en Oisterwijk vol. Er is nog wel ruimte om aan te melden voor andere dagen. Informeer naar de mogelijkheden door met mij contact op te nemen.


 

Het gesprek aangaan met kinderen

Naast prenten -en voorleesboeken over zindelijkheid gebruik ik graag allerlei andere attributen om met kinderen over het het onderwerp te praten. Op een speelse manier kinderen uitleg geven over hoe ze zelf de regie kunnen pakken in dit proces.


Januari 2021

BLCN heeft nieuwe website

Als leefstijlcoach ben ik nu beter en gemakkelijker vindbaar op de nieuwe website van de BLCN (Beroepsvereniging LeefstijlCoaches Nederland). Neem gerust een kijkje op www.blcn.nl


Overgewicht te lijf online!

Ondanks alle coronamaatregelen gaat het programma Overgewicht te lijf gewoon door. Online vinden de groepsbijeenkomsten plaats zodat alle deelnemers op een veilige manier kunnen werken aan een fittere versie van zichzelf.

Wil jij dit ook? Binnenkort starten er weer nieuwe groepen! 


December 2020

Oud en Nieuw

Met de start van mijn praktijk in 2018 heb ik mij vooral gericht op opvoeding. In de afgelopen twee jaar ben ik mij steeds meer gaan richten op leefstijlcoaching (mijn expertise op het gebied van zindelijkheid blijf ik natuurlijk ook inzetten). Het is daarom tijd om een volgende stap te zetten en mijn logo aan te passen. Met dit als resultaat!


November 2020

Wat houdt de gecombineerde leefstijlinterventie nu echt in? In dit filmpje een duidelijke en heldere uitleg.

Is dit ook iets voor jou? Meld je dan aan voor een volgende groep Overgewicht te lijf in Oisterwijk of Berkel-Enschot (start januari 2021)


Voor ouders van (jonge) kinderen! We laten je kennismaken met Fitgaaf: zij hebben gratis tools voor gezond opgroeien en opvoeden. Met plezier en minder strijd. 

https://www.fitgaaf.nl/


Vlog voedingscentrum

Als leefstijlcoach en jeugdprofessional heb ik input mogen geven aan het voedingscentrum voor een nieuwe campagne richting ouders. Het ontwikkelen van nieuw voorlichtingsmateriaal heeft er in geresulteerd dat deze campagne van start gaat als "de Opvoedsel Expeditie". Kijk je even mee? https://www.voedingscentrum.nl/opvoeden


Overgewicht te lijf.

Dinsdag 24 september start er weer een nieuwe groep Overgewicht te Lijf bij Medifit fysiotherapie in Oisterwijk. Er zijn nog maar twee plaatsen beschikbaar. Wil jij aan een gezonde leefstijl werken? Meld je dan nu snel aan zodat je zeker weet dat jij dat plekje hebt!


Oktober 2020

Zo maar een paar opmerkingen....

 

Dit is waar ik het voor doe! 

 

Als leefstijlcoach of als expert op het gebied van incontinentie bij kinderen.


Uitbreiding van mogelijkheden deelname OVERGEWICHT TE LIJF.

 

Vanaf nu kun je ook aanmelden voor deelname aan Overgewicht te lijf op dinsdagavond van 19.00 u tot 20.30 of zaterdagochtend van 9.00 u tot 10.30 u. locatie Medifit in Oisterwijk. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met mij.

 


September 2020

Als leefstijlcoach heb ik mij aangesloten bij vereniging Arts en Leefstijl.  Vereniging Arts en Leefstijl maakt het positieve effect van een gezonde leefstijl zichtbaar en ondersteunt zorgprofessionals in de advisering van hun patiënten o.a. door:

  • Bewustwording 
  • Scholing
  • Wetenschap
  • Samenwerking

Augustus 2020

 Overgewicht te Lijf (CooL) gaat in september van start in Oisterwijk!

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus meld je snel aan zodat je in september nog kunt starten. Meer informatie is te lezen op mijn website 


VAN WIE IS DEZE POEP?

Altijd op zoek naar ondersteunend materiaal om kinderen met "poepangst" op een leuke en ontspannen manier met het onderwerp bezig te laten zijn. Het zoek- & en vindspel is weer een mooie aanvulling voor mijn praktijk.


Juli 2020

 

Als leefstijlcoach blijf ik me ontwikkelen. Met de aanschaf van wat "vakliteratuur" kom ik de zomervakantie zeker door!

 

Voor iedereen een heerlijk ontspannen zomer toegewenst!


Juni 2020

De eerste groep voor Overgewicht te lijf (CooL) gaat van start! Wil jij ook graag werken aan een gezonder gewicht en voldoe je aan de criteria? Meld je dan nu aan voor de nieuwe groep zodat je van een plekje verzekerd bent! De nieuwe groep zal direct na de zomervakantie starten.


Mei 2020

Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij ZorgDomein. Vanaf nu kunnen verwijzingen vanuit huisartsen voor oa Coaching op Leefstijl rechtstreeks naar Burolot worden gezonden.

Snel en veilig! Dus AVG proof.


April 2020

KRACHTEN BUNDELEN! Daarom ben ik als leefstijlcoach aangesloten bij Leefstijlcoaching Hart van Brabant.

Een platform om leefstijlcoaching meer bekendheid te geven door vraag & aanbod rondom leefstijlcoaching in de regio Hart van Brabant te centraliseren.

Dit platform is ontstaan vanuit de behoefte om leefstijlcoaching meer zichtbaar te maken en bekendheid te geven binnen het ruime speelveld van zorgaanbieders in het Hart van Brabant. 


 

Coachkaarten 

 

Deze coachkaarten gebruik ik als tool om een positieve leefstijlverandering bespreekbaar te maken.

De kaarten geven de mogelijkheid om op een laagdrempelige, visueel aantrekkelijke en wetenschappelijk onderbouwde manier in gesprek te gaan over een positieve leefstijlverandering. Motivatie, de rol van de omgeving, weerstanden en het omgaan met een terugval kunnen hierbij aan bod komen.


Maart 2020

Tips voor beweging?


Extra locatie voor het geven van de CooL bijeenkomsten!

Naast het geven van de groepsbijeenkomsten Coaching op Leefstijl op de locatie "gezondheidscentrum Koningsoord" te Berkel-Enschot ga ik tevens starten in Oisterwijk. De groepsbijeenkomsten zullen plaatsvinden in het Medisch Centrum Oisterwijk (Medifit Fysiotherapie) Moergestelseweg 34 in Oisterwijk. Voldoe je aan de criteria en heb je interesse in deelname? Meld je dan nu aan! (kijk op de Cool pagina van deze website)

 


Burolot in the picture! Mooi artikel over BuroLOT in het lokale weekblad.

 

Lees hier het hele artikel