Nieuws

September 2020

Als leefstijlcoach heb ik mij aangesloten bij vereniging Arts en Leefstijl.  Vereniging Arts en Leefstijl maakt het positieve effect van een gezonde leefstijl zichtbaar en ondersteunt zorgprofessionals in de advisering van hun patiënten o.a. door:

  • Bewustwording 
  • Scholing
  • Wetenschap
  • Samenwerking

Augustus 2020

 Overgewicht te Lijf (CooL) gaat in september van start in Oisterwijk!

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus meld je snel aan zodat je in september nog kunt starten. Meer informatie is te lezen op mijn website 


VAN WIE IS DEZE POEP?

Altijd op zoek naar ondersteunend materiaal om kinderen met "poepangst" op een leuke en ontspannen manier met het onderwerp bezig te laten zijn. Het zoek- & en vindspel is weer een mooie aanvulling voor mijn praktijk.


Juli 2020

 

Als leefstijlcoach blijf ik me ontwikkelen. Met de aanschaf van wat "vakliteratuur" kom ik de zomervakantie zeker door!

 

Voor iedereen een heerlijk ontspannen zomer toegewenst!


Juni 2020

De eerste groep voor Overgewicht te lijf (CooL) gaat van start! Wil jij ook graag werken aan een gezonder gewicht en voldoe je aan de criteria? Meld je dan nu aan voor de nieuwe groep zodat je van een plekje verzekerd bent! De nieuwe groep zal direct na de zomervakantie starten.


Mei 2020

Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij ZorgDomein. Vanaf nu kunnen verwijzingen vanuit huisartsen voor oa Coaching op Leefstijl rechtstreeks naar Burolot worden gezonden.

Snel en veilig! Dus AVG proof.


April 2020

KRACHTEN BUNDELEN! Daarom ben ik als leefstijlcoach aangesloten bij Leefstijlcoaching Hart van Brabant.

Een platform om leefstijlcoaching meer bekendheid te geven door vraag & aanbod rondom leefstijlcoaching in de regio Hart van Brabant te centraliseren.

Dit platform is ontstaan vanuit de behoefte om leefstijlcoaching meer zichtbaar te maken en bekendheid te geven binnen het ruime speelveld van zorgaanbieders in het Hart van Brabant. 


 

Coachkaarten 

 

Deze coachkaarten gebruik ik als tool om een positieve leefstijlverandering bespreekbaar te maken.

De kaarten geven de mogelijkheid om op een laagdrempelige, visueel aantrekkelijke en wetenschappelijk onderbouwde manier in gesprek te gaan over een positieve leefstijlverandering. Motivatie, de rol van de omgeving, weerstanden en het omgaan met een terugval kunnen hierbij aan bod komen.


Maart 2020

Tips voor beweging?


Extra locatie voor het geven van de CooL bijeenkomsten!

Naast het geven van de groepsbijeenkomsten Coaching op Leefstijl op de locatie "gezondheidscentrum Koningsoord" te Berkel-Enschot ga ik tevens starten in Oisterwijk. De groepsbijeenkomsten zullen plaatsvinden in het Medisch Centrum Oisterwijk (Medifit Fysiotherapie) Moergestelseweg 34 in Oisterwijk. Voldoe je aan de criteria en heb je interesse in deelname? Meld je dan nu aan! (kijk op de Cool pagina van deze website)

 


Burolot in the picture! Mooi artikel over BuroLOT in het lokale weekblad.

 

Lees hier het hele artikel