CooL is een gecombineerde leefstijl interventie waarin aandacht wordt besteed aan voeding, beweging, slaap, ontspanning en het veranderen van je gedrag. Het doel is verbetering in je leefstijl, gezondheid en kwaliteit van leven.

Door deel te nemen aan de groepsbijeenkomsten gedurende 2 jaar ga je onder andere aan de slag met;

  • welke doelen streef ik na?
  • hoe maak ik mijn acties haalbaar?
  • wat zijn gezonde gewoontes?
  • wat is het effect van mijn (leefstijl) gedrag op mijn gezondheid?

Het programma bestaat uit 16 groepsbijeenkomsten van 90 minuten en 8 individuele gesprekken met mij als leefstijlcoach. De groepsbijeenkomsten zullen ongeveer één keer in de maand plaatsvinden.

 

Deze groepsbijeenkomsten zijn op woensdagavond (19.00 u tot 20.30 u) in het gezondheidscentrum Koningsoord te Berkel-Enschot of Medisch Centrum Oisterwijk te Oisterwijk.  Daarnaast worden op dinsdagavond (19.00 u tot 20.30 u) en woensdagmiddag  (16.30 u tot 18.00 u) groepsbijeenkomsten gegeven in het Medisch Centrum Oisterwijk te Oisterwijk. 

 

Als u voldoet aan de voorwaarden dan wordt het programma volledig vergoed. Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij Zohealthy Care B.V. die gecontracteerde zorg heeft met alle zorgaanbieders. Zo weet u zeker dat de zorg vergoed gaat worden!

 

 

Heb je vragen over CooL?

Als je vragen hebt over de inhoud van CooL, wat ik als leefstijlcoach voor je kan betekenen of over de start van een nieuwe groep? 

Neem vrijblijvend contact met mij op.Wil je deelnemen aan het programma? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Als samenwerkingspartner van ZoHealthy bied ik het programma CooL aan als Overgewicht te lijf.